<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: finn futball mellé Eb-meccs

Könnyed HJK-diadal és gólváltás a korosztályos Európa-bajnokságon. Két csábító ötlettel érkezünk csütörtökre. Klikkelj és nyerj!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

11744. HJK - Mariehamn, félidő 1, vége 1 (1.70) - finn bajnokság, 17.30

A finn első ligában a listavezető a bajnokot látja vendégül. A finn kirakatcsapat nem bíz semmit a véletlenre: tavaly és tavalyelőtt nem sikerült megnyernie a bajnokságot, így most a szünetben nagybevásárlást tartottak, amelynek meg is van az eredménye. A kék-fehérek 31 egységgel, magabiztos fölénnyel vezeti a pontvadászatot. A Sonere-stadionban kíméletlen vendéglátók, statisztikájuk 5-1-0, gólkülönbségük pedig 20-1. Csak az Inter ikszelt nála, de annak már jó ideje. A formája nagyon rendben van, azokon a mérkőzéseken, amelyeken nyert, vezetett a szünetben is. A Mariehamn az előző kiírásban nagy meglepetésre szerezte meg az aranyérmet, az idén viszont nem kezdett jól. Mostanra már összeszedte magát, fel is kapaszkodott a dobogóra, de tetemes a lemaradása mai ellenfelével szemben - 20 pontos, idegenben 1-3-2-es eredménysorral. A társulat jó passzban van, négy bajnokijából hármat megnyert, másfél hete viszont nagy zakóba futott bele a gyengécske Kemi vendégeként (3-0). A Helsinki nem bíz semmit a véletlenre, ma győz, és már a szünetben is a hazaiaknál lesz az előny.

04619. U21 Szlovákia - U21 Svédország, mindkét csapat szerez gólt (1.55) - U21-es Európa-bajnokság, 20.45

Az A-csoportban az angolok állnak az élen (4), a 2. Szlovákia (3), a 3. Svédország (2), a 4. Lengyelország (1). A mai párharc résztvevőinek csak akkor marad esélyük a továbbjutásra, ha nyernek, no és az angolok botlanak a házigazdák ellen. A szlovákok meglepetésre legyőzték az első körben a lengyeleket, pedig pocsékul indult számukra a kilencven perc: már az első minutumban hátrányba kerültek Valjenték, ám Pavel Hapal alakulata még a szünet előtt egyenlített, majd a hajrában bevitte a győztes találatot is. A háromoroszlánosok ellen épp ellentétes forgatókönyv szerint alakult a találkozó, Benesék kerültek előnybe, viszont a második játékrészben kétszer is becsődölt a védelem (1-2). A svédek, mint címvédők érkeztek az Európa-bajnokságra, de eddig nagyon úgy néz ki, hogy elmarad a címvédés. A sárga-kékek két döntetlent játszottak eddig - különösen a hétfői remi miatt lehetnek dühösek, amikor is a lengyelek a ráadásban vitték be az egyenlítést jelentő találatot, kialakítva így a 2-2-es végeredményt. Ma roppant egyszerű a képlet: támadnia kell mindkét válogatottnak, hiszen csak így marad reményük a továbbjutásra. Ebből adódóan nyílt játékot várunk mindkét csapattól, no és gólokat, itt is, ott is...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!