<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Jöhetnek megint az ikszek?

Az ír élvonalban vannak kifejezetten döntetlen-specialista csapatok. Pénteken megint két olyan összecsapást választottunk, amelyen a pontosztozkodás sanszos lehet...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

09599. Bohemians - Sligo, X (3.00) - ír bajnokság, 20.45

A nagy hagyományokkal rendelkező dublini együttes évek óta nem tud kitörni a szürkeségből. A gárda ezúttal is ezúttal is csak a középmezőny tagja, a hetedik 23 ponttal. Botrányosan gyenge saját stadionjában, kétszer nyert csupán, emellett kétszer döntetlenezett, ötször pedig kikapott, nyolc rúgott góljára tizenhéttel feleltek az ellenfelek. Mellette szólhat viszont a formája, három meccs óta nem szenvedett vereséget, igaz, a tabella alján szereplő gárdákkal ütköztek meg az elmúlt hetekben.

A Sligo az alsóház tagja, tőle több nem is nagyon várható el, elnézve a játékosállományát. 17 egységével a 9. pozícióban tanyázik, de nem nyugodhat meg, hiszen a már kieső Drogheda is ennyivel áll. A csapatra igaz a jelző, hogy kimondottan döntetlen-specialista, összmérlege 3-8-7, vendégként pedig ötször osztozott meg a pontokon négy veresége mellett. Nem mostanában nyert, de régen is kapott ki: az utolsó három bajnokiján egyaránt remizett. Motivált lesz a társaság, hiszen ha kedvezőtlenül alakulnak a többi pályán az eredmények, nyomban a vonal alatt találhatja magát. A hazaiaknak nem megy a Dalymount Parkban, egy ikszre jó lehet a Sligo.

09785. Galway - Bray, X (3.15) - ír bajnokság, 20.45

Egy esztendeje a Galway magabiztosan maradt bent az élvonalban, a Bray szürke középcsapat volt - most alapjaiban más a helyzet mindkét brigáddal. A házigazda 15 pontjával ugyanis az utolsó előtti, kieső helyről várja a 19. játéknapot... Az United nagyon elrontotta a szezon kezdetét, aztán jött egy jobb periódus, de ismét válságban van, állítjuk ezt annak ellenére is, hogy a múlt héten a Sligótól ponttal tért haza. Hazai környezetben 2-4-3-as statisztikával rendelkezik, kevés gólos mérkőzéseket vív rendre.

A Braynek ezúttal komolyabb céljai lehetnek, kitörhet a középszerűségből. A forduló a 3. helyen várta, 30 egységéhez 4-1-5-ös szeszélyes idegenbeli mérleg párosul. Május közepétől kisebb hullámvölgy volt érzékelhető a gárda teljesítményén, de legutóbb ismét sikert ünnepelhetett (Derry, 3-2). A győzelem értékét növeli, hogy a hajrában sikerült kicsikarnia a három egységet jelentő találatot. Bár más-más célokért, de roppant fontos mindkét fél számára a mai találkozó. A végén a pontosztozkodás akár még vállalható eredmény is lehet...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!