<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: induljon a szombati tutivadászat

Az éllovasra mindig érdemes fogadni, ezúttal is ezt tesszük. Találtunk egy másik figyelemre méltó tippet is az izlandi bajnokságban.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

14257. Fjölnir - Valur, 2 (1.65) - izlandi bajnokság, 16.00

A Fjölnir nyolc bajnokin csak nyolc pontot szerzett, így nem csoda, hogy a kiesés elkerüléséért küzd. És nem igazén teszi ezt hatékonyan, mivel formája rettenetes: utolsó négy bajnokijából hármat elveszített, csak egyszer remizett. Legutóbb kiesési rangadót bukott el az ÍA Akranes vendégeként. Otthon egyszer nyert, egyszer döntetlenre végzett, egyszer kapott ki. Eltiltottja lesz a gárdának.

A Valur szezonja eddig álomszerűen alakul, 19 egységgel, 6-1-1-es összsorral várhatta a játéknapot. A társulat lendületben van, május végén ugyan veszített egy bajnokit, majd kiesett a kupából, de aztán három győzelmet könyvelhetett el sorozatban. A múlt hét végén a KA Akureyrit úgy győzte le, hogy fél órát emberhátrányban játszott - eltiltott tehát ezen az oldalon is lesz. Vendégségben sem megy rosszul a brigádnak, két siker mellett a Grindaviknál kapott ki, de annak már lassan egy hónapja. A két alakulat egymás elleni mérlege is a Valur sikerét vetíti elő - a tavalyi kiírásban is nyerni tudott itt a vendég alakulat. Ma is a bajnoki címre törő Valur az esélyes, és ezúttal sem borul a papírforma.

14407. Stjarnan - ÍA Akranes, 2.5 gól felett (1.50) - izlandi bajnokság, 19.00

Egy dobogóra vágyó együttes egy kiesés elől menekülőt fogad - sima, országos 1-es, gondolhatnánk, ám egyrészt a hazaiak formája, másrészt a szorzó is visszatart minket az elhamarkodott H-tól. A vendéglátó 13 ponttal az élmezőny tagja, de az utolsó három meccsén kikapott, legkínosabb a minap elszenvedett volt a sereghajtónál. Otthonában 2-0-1 a statisztikája, gólkülönbsége 8-3. Over/under mérlege 8/0, azaz rendre eseménydús meccseket vív. Az Akranes 7 pontjával kiesőhelyen állt a játéknap előtt. A rajtnál nagyon beragadt az alakulat, négy vereséggel indítottak, viszont az elmúlt hetekben már meggyőzőbbek a fiúk. Legutóbb kiesési rangadón a ráadásban fordította a maga javára az eredményt (Fjolnir, 3-1). Idegenben minden kimenetelt egyszer játszott a társaság. Csak egyszer nem született három gól az eddigi bajnokijaikon. Tavaly egyszer 4, egyszer pedig hat találat esett az egymás elleni ütközeteiken. Ma is jó választásnak tűnik a +2.5-ös opció.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!