<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Pályán a németek és az izlandi bajnok

Német-holland rangadóval indul az U19-es Eb, naná, hogy van tippünk. Akárcsak az esti, izlandi ütközetre, melyen a címvédőt favorizáljuk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

02951. Németország U19 - Hollandia U19, 2 vagy 3 gól születik (1.80) – U19-es Európa-bajnokság, 18.00

Félelmetes, ahogy a német válogatottak teljesítenek az utóbbi hetekben: hétfőtől a 19 éveseken a sor. Frank Kramer együttese az Eb-selejtező első és második körében sem tréfált, mindkét szakaszt három-három győzelemmel abszolválta (a gólkülönbség 12-2, majd 8-1). Tavaly ősszel a hollandok is hibátlanul léptek tovább a norvég, román San Marino-i trión, később egyetlen döntetlen csúszott be Görögország ellen.

A forma tehát mindkét oldalon remek, a tét pedig már az első grúziai összecsapáson hatalmas, hiszen a B-csoportban szerepel Anglia és Bulgária is. Legutóbb, tesztmeccsen 2-1-re Hollandia diadalmaskodott, hétfőn szinte bármi lehet, ezért inkább a gólokra fogadunk. A hollandok zártan futballoznak mostanában - a márciusi kör három mérkőzésén gólt sem kaptak -, aligha várható sok találat.

14803. Breidablik – Hafnarfjordur, 2 (1.85) – izlandi bajnokság, 22.00

Egy kicsit beragadt a rajtnál a címvédő FH, de nincs nagy baj, hiszen még csak kilenc kört játszottak le ebben a bajnoki évadban. A Hafnarfjordur úgy áll a negyedik helyen, hogy mindössze egy veresége van, döntetlenből viszont már öt. A házigazda hatodikként zárt legutóbb, pillanatnyilag a nyolcadik, a 3-2-4-es statisztikája mellé 12-15-ös gólkülönbség párosul.

Hazai környezetben mindössze négy pontot gyűjtött a Breidablik, míg a bajnok a liga egyik legjobbja idegenben: kétszer nyert, háromszor ikszelt. Ebben a szereposztásban az utóbbi négy meccset megnyerte a Hafnarfjordur – erre ezúttal is jó esélyt látunk.

 
 
  • 1greco2017július03.19:50ÚjVálasz

    Nagyon nagy tipp volt a német-holland meccsen a 2-3gól, nem tudom mi alapján tippeltek de három meccset nem tudtok jól megtippelni. Csak azt tudnám h miért profitipp az oldal ha neve.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!