<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Ne is keresd tovább a nap tuti tippjét!

Az ír élvonalban Dublinba látogat a bajnok. Jó eséllyel nyernek a vendégek, de érték inkább a találatokban van: két-három góllal számolunk.
Ír bajnokság
Bohemians - Dundalk
Szerda, 20.45

A Bohemians ismét középszerű szezont fut, a piros-fehérek 19 fellépésen 26 pontot gyűjtve a hetedik helyről várják az ütközetet. A dublini alakulat hazai környezetben gyengélkedik, 3-2-5-ös mérlegükhöz 10-17-es gólkülönbség társul. A formája biztató, négy bajnokiján tíz egységet zsebelt be, legutóbb a Sligo ellen hozta a kötelezőt (2-0). A keretben egy bekk és egy középpályás bajlódik sérüléssel, viszont egy támadó visszatérhet.

A Dundalk lemondhat a címvédésről, idén a Cork Cityvel nem lehet mit kezdeni: a listavezető csak egyszer ikszelt, az összes többi (18) fellépését behúzta - ehhez képest a Dundalk 14-1-6-os sora nem túl meggyőző. A fekete-fehérek megnyerték az utolsó négy bajnokijukat, vendégségben így 6-0-4-es statisztika áll a nevük mellett. Stephen Kenny menedzser egy balbekkre nem számíthat, rajta kívül mindenki bevetésre készen áll.

08198 02. Bohemians - Dundalk, 2 vagy 3 gól születik (1.70) - Tippmix

A vendégek a meccs esélyesei, de az 1.4-es szorzóban nem látunk kellő értéket. A Dundalk hajlamos gólgazdag mérkőzéseket vívni, a Bohemains viszont nem. A legutóbbi négy randevújukon 2-3 három találat esett - ezúttal is ezt várjuk a felektől.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!