<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Meg fogsz lepődni, mit várunk

Otthon lép pályára a Göteborg, ez pedig garancia a tippünkre. Az újonc jó eséllyel vereséget szenved, ám mi inkább a gólokban utazunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

12084. Göteborg – Halmstad, 2 vagy 3 gól születik (1.75) – svéd bajnokság, 19.00

Csúnyán beragadt a rajtnál a Göteborg, az előző idény negyedik helyezettje. Jelenleg csak a 11. a csapat, amely 4-5-3-as mutatót hozott össze eddig. Otthon egy győzelem mellett négy X a mérleg, érdekes, hogy valamennyi döntetlen 1-1-es eredménnyel született. A Göteborg minden hazai fellépésén jött a 2-3 gólos opció.

A Halmstad a Superettanból, vagyis a másodosztályból érkezett, egyelőre úgy fest, túlságosan erős számára az élvonal. Az 1-4-8-as statisztika az utolsó előtti pozícióhoz elég, az együttes eddig mindössze kilenc gólt szerzett. Vendégként két X és négy zakó jött össze, nagy verést még nem kapott a csapat. Ettől (talán) hétfő este sem kell tartani – az összecsapás esélyese a Göteborg, ám az 1-esben kevés az érték. A gólok számában már több…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!