<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Elszabadul a pokol Rijekában?

A horvát bajnokhoz az előző körben kis híján kieső walesi látogat. A vendégek védelme romokban - ezt kihasználhatja a házigazda...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

03501. Rijeka - TNS, több, mint 3.5 gól (1.90) - BL-selejtező, 20.45

A Rijeka megtörte a két nagy hagyományokkal rendelkező klub hegemóniáját, és megszerezte a bajnoki címet a Dinamo Zagreb, Hajduk Split páros előtt. A kék-fehéreknél évek óta tudatos csapatépítés folyik, az együttes tulajdonképpen rajt-cél győzelmet aratott az előző kiírásban. Otthon egy döntetlent leszámítva mindenkit legyőzött, megnyerte a kupát is, és a felkészülés alatt is jól megy a társaságnak.

A TNS a walesi bajnok, az előző körben majdnem máris búcsút intett a sorozatnak: hazai pályán 2-1-es hátrányba került, ám idegenben - ha csak a hosszabbításban is - sikerült kivívnia a továbbjutást a "nagy hírű" Collége Europe ellenében (1-3). A walesi együttes nem jelenthez nagy kihívást a Rijekának, jó eséllyel sokgólos meccsen nyernek a horvátok. Négy találat legalább várható.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!