<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: svéd és bolgár diadal a BL-ben

A Malmö biztosan vezeti hazája bajnokságét, jó passzban van. A Razgrad Vilniusban is képes lehet a sikerre...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

10004. FF Malmö - Vardar Skopje, (0-1) 1 (1.85) - BL-selejtező, 19.00

A svéd bajnok ezúttal is jól szerepel a bajnokságban, féltávhoz érve jelentős előnnyel áll a táblázat élén. A kék-fehérek játékban vannak, formájuk kimondottan rendben lévő, négy bajnoki sikerrel a hátuk mögött fogadják mai riválisukat. Otthonukban öt siker mellett csak egyszer botlottak, de annak már jó ideje. A keret erős, az igazolások jól sikerültek.

A macedón bajnok május végén játszotta az utolsó tétmeccsét, azóta csak felkészülési találkozókat vív. Persze, ezek eredményeiből nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni, az azért mindenképpen figyelemre méltó, hogy a társulat legyőzte az osztrák Admira Wackert (0-2). A Vardar kerete nem túl veretes, a piros-feketéknél szerepel néhány légiós, de jelentős potenciálról azért nem beszélhetünk az esetükben. A páros mérkőzés esélyese a Malmö, amely hazai környezetben eldöntheti a legfontosabb kérdést. Így kellene tennie, mert egy szkopjei kirándulás mindig rejtegethet veszélyt magában...

11561. Zalgiris Vilnius - Ludogorec Razgrad, 2 (1.45) - BL-selejtező, 20.00

A litván együttes tavaly simán megnyerte az aranyérmet, az idén is megvan erre minden esélye, főleg, ha ilyen formában marad. Sorozatban aratja sikereit a bajnokságban, így 16 fordulót követően már jelentős, tízpontos előnnyel várhatja a folytatást. Otthonában (is) erős, a védelme rendkívül jól zár - csak 10 találatot kapott eddig a pontvadászatban. A Ludogorec rajt-cél győzelmet aratott a legutóbbi bajnokságban, és elnézve a játékospiaci mozgást, ezúttal is a Razgrad az első számú bajnokjelölt Bulgáriában. A pontvadászat még nem kezdődött el, viszont a felkészülési időszakban neves ellenfelek ellen ért el szép eredményeket az együttes. A BL-ben immár rutinos résztvevőnek számít a bolgár alakulat, ezúttal már Vilniusban is előnyt szerez a visszavágóra.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!