<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Szokás szerint jól fizet a döntetlen

Csábító ikszre bukkantunk az Európa-liga-meccszuhatagban: erősen sanszos, hogy nem bír egymással a Vaduz és az Odd. Fogadjunk!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

01837. Vaduz - Odd Grenland, X (3.10) – El-selejtező, 19.00

A Vaduz nagyon gyenge szezont futott legutóbb: a lichtensteini együttes a svájci élvonalban szerepelt, de ott nem tudott megkapaszkodni, így kiesett a második vonalba. A keret gyengült valamennyire a nyáron, ehhez képest kifejezetten jó eredménynek számított a walesi Bala Town oda-vissza legyőzése (2-1, 3-0) az EL előző körében.

Az Odd játékban van, hiszen a norvég bajnokság javában zajlik. A tavalyi bronzérmes egyelőre elmarad korábbi teljesítményétől, csak a középmezőnyben foglal helyet, főleg azért, mert vendégként nem jönnek az eredmények. A bajnokságban mutatott formája gyenge, viszont az első El-körben könnyedén kiejtette a Ballymena Unitedet: kapott gól nélkül, kettős sikerrel lépett túl ellenfelén (3-0, 2-0). Úgy véljük, idegenben óvatosabb lesz majd a norvég együttes, kivárásra játszik. A döntetlen reális eredménynek tűnik az első mérkőzésen.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!