<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Megint kinyílik a gólzsák?

A svéd másodosztályban kiélezett a küzdelem, a hazaiak a feljutásra, a vendégek a kiesés elkerüléséért hajtanak.
Svéd másodosztály
Östers - GAIS
Kedd, 19.00

Az Östers 28 egységével a 4. helyet foglalja el a tabellán, a 3., play offot érő pozícióra még van esélye, főleg akkor, ha tatja remek formáját. A kékek a legutóbbi öt bajnokijukon nem találtak legyőzőre, és ebben a periódusban három sikert könyveltek el. Az előrejátékuk erős, már 31 gólt szereztek. Otthonukban 4-1-3-as statisztikához 16-11-es gólkülönbség társul. Az over/under mutatója 12/5, tehát jellemzően felvállalja a nyílt játékot. Jó hír, hogy egy középpályás letöltötte eltiltását, így újra bevetésre készen áll. Friss sérült nincs a csapatban.

A GAIS egykor szebb napokat élt meg, jelenleg a második ligában vegetál a göteborgi alakulat. És ott sincsen biztonságban, ugyanis mindössze 20 pontja van - ez kettővel több, mint a már osztályozós pozícióban lévő Norrbynál. A pocsék teljesítmény miatt a nyár közepén edzőt váltottak a zöldek, de egyelőre Bosko Orovic sem tudta felrázni a brigádot. Idegenben 2-2-5-ös mérleget produkáltak, 9 rúgott góljukra 17-tel feleltek az ellenfelek. Egy bekk nem áll rendelkezésre.

15378. Östers - GAIS, 2,5 gól felett (1.70) - Tippmix

Alig három hete a Gamma Uleviben, a GAIS pályaválasztásával 2-2 lett a végeredmény. Ma az Östers az esélyesebb, egy szelvényen érdemes megtenni a hazai sikert is, ám a találatokban nagyobb az érték.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!