<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Csak gólt ne kapjunk!

A finn bajnoki cím sorsa eldőlni látszik, a HJK gyakorlatilag már ikszekkel is elégedett lehet. Ma sem gondoljuk, hogy eszetlenül az ellenfelüknek esnének...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

14124. SJK - HJK, 2,5 gól alatt (1.60) - finn bajnokság, 19.00

A 21. fordulóra hangolnak a csapatok a finn első ligában. Az SJK két éve még bajnoki címet ünnepelt, most azonban csak a 6. 29 ponttal. Némiképp árnyalja a képet, hogy az aranysárgák lemaradása a 2. Vaasa mögött négy egység. Otthonában 4-3-3-as átlagos sorral rendelkezik, a formájukban ugyanakkor bízhatnak: három sikert követően pontot hoztak a Mariehamntól. Over/under mérlegük 8-12.

A HJK jószerivel már hátra dőlhet. A kék-fehérek tekintélyes, 10 pontos előnnyel állnak az élen. 43 egységükből 17 származik idegenből (4-5-1). A védelmük nagyon rendben van, eddigi 20 fellépésükön mindössze kilencszer kapituláltak. A társulat jó passzban van, bár legutóbb a Lahtival nem bírtak a Sonera Stadionban (0-0). A vendégeknek nem kell eszetlenül az ellenfelüknek esniük, és a hazaiaktól sem várhatóak vad rohamok. Óvatos meccsen kevés találattal kalkulálunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!