<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Jókor jött az edzőváltás

A Lahti az Inter Turkut fogadja. A hazaiak egyik legjobb támadója lesérült, a vendégeknél sikert hozott az edzőváltás...
Finn bajnokság
Lahti - Inter Turku
Csütörtök, 17.30

A Lahti meglepősen jól szerepel a bajnokságban, a fekete-fehérek 32 pontjukkal a 3. helyről várták a játéknapot. A gárda igazi döntetlen-specialista, fellépéseik több, mint a felén ikszeltek (7-11-2). Hazai környezetben is sokszor osztozkodtak meg a pontokon (4-5-1), veretlenségüket május közepe óta őrzik. A nyáron tovább erősítettek, balszerencséjükre azonban az Invernesstől igazolt, nagyszerű formában lévő csatáruk lesérült a HJK elleni bajnokin (0-0). A keretben még két középpályás is kimarad.

Az Inter Turkunál július végén megunták a vezetők az eredménytelenséget, és menesztették a padról Shefki Kuqit, a korábbi legendás támadót. Helyére az olasz Fabrizio Piccareta ült le, és a talján mesterrel nyertek is a kék-feketék, és nem is akárhogyan! A HIFK-et egy félidő alatt lerendezték Kallmanék (3-0)! A társulat jelenleg 27 pontjával a 7. pozíciót foglalja el, ám ha jól hajráznak a turkuiak, még a dobogó sem kizárt. Idegenben eddig szeszélyesen teljesített az együttes, mérlegük 4-1-5. A keretben nincs friss sérült, egy bekk letöltötte eltiltását, így újra bevethető lesz.

07781. Lahti - Inter Turku, X2 (1.55) - Tippmix

Az idei kiírásban már megmérkőztek egymással a felek, akkor 0-0 lett a végeredmény Turkuban. Ma sem zárjuk ki ezt az eredmény - az új trénerrel felpörögnek a kék-feketék, és egy pontra jók lehetnek a Lahti Stadionban. Az X2-ben van érték, és tán még a gólokkal szemben is érdemes menni...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!