<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Összekapja magát a Nice!

Vereséggel kezdte a szezont Lucien Favre alakulata. Ma javíthatnak a piros-feketék...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

24013. Nice - Troyes, 1 (1.50) - Francia bajnokság, 19.00

Felemásan indult a szezont a tavalyi bronzérmes számára: a piros-feketék a BL-ben továbbjutottak az Ajax-szal szemben (a jövő szerán majd a Napoli vár Lucien Favre alakulatára), viszont a pontvadászatban kikaptak a St. Etienne vendégeként. A nyáron erősödött a keret, a középpályára érkezett többek között Sneijder, aki meghatározó játékosa lehet a déli alakulatnak. Balotelli sérüléssel bajlódott, szerepeltetése kérdéses. A tavalyi kiírásban otthon életveszélyesek voltak Pleáék, várhatóan az idei bajnoki évadban is nehéz lesz bevenni az Allianz Riviérát.

A Troyes tavasszal osztályozón vívta ki a feljutást a Lorint-nal szemben, a kék-fehérek ezzel nagy meglepetést okoztak. A társulat a középpályát és a védelmet erősítette meg az átigazolási időszakban, ám pénz nem költött: vagy lejárt szerződésű futballistákat hozott el, vagy kölcsönbe vett játékosokat. A nyitó fordulóban a Rennes ellen otthon 1-1-es döntetlent játszott Jean Louis Garcia együttese - a meccsen jobban futballoztak a vendégek, akik közelebb álltak a győzelemhez. A francia szakírók szerint a Troyes lesz az egyik kieső az élvonalból - ezt nehéz lenne most kijelenteni, azt viszont igen, hogy nem Nice-ben szerzik meg a bennmaradáshoz szükséges egységeket. A házigazda javít, és megszerzi első sikerét a 2017/2018-as bajnokságban.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!