<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Melyik arcát mutatja a Kövesd?

A Vasas és a Mezőkövesd is hektikusan kezdte a bajnokságot. Ezúttal a fővárosban találkoznak a szeszélyes csapatok...
Magyar bajnokság
Vasas - Mezőkövesd
Szombat, 18.00

A Vasas az eddigi négy fellépésén hat pontig jutott. A nyitó fordulóban otthon kapott ki a DVTK-től, majd a két újonc ellen sikerrel vette a feladatokat: a Balmazt idegenben, a Puskást otthon verték Oenning mester fiai. Aztán jött a múlt heti, Újpest elleni rangadó, amelyen 1-0-ra alulmaradtak Remiliék. Érdekesség, hogy eddig egyik meccsükön sem jött a mindkét csapat betalál opció, ha nyertek, nullra hozták a mérkőzést az angyalföldiek, viszont ha kikaptak, impotensek maradtak elől. A fővárosiaknak stabilizálniuk kellene a formájukat, no és javítaniuk kellene a helyzetkihasználásukon.

A Mezőkövesd tavaly végül kivívta a bennmaradást a legjobbak között, a célt Radványi mesterrel sikerült elérniük a matyóságiaknak. A nyáron posztokra igazoltak a sárga-kékek, és olybá tűnt, hogy remekül sikerült az erősítés: az első mérkőzésükön a Debrecen vendégeként nyertek Hudákék, majd otthon kátgólos hátrányt ledolgozva a Paksot mattolták (3-2). A Fradi ellen nagyon beleszaladtak a késbe Strestikék (5-0), majd a múlt hét végén a Vidi ellen sem sikerült a pontszerzés otthon, sőt, ezúttal sem találta be a keletiek (0-2).

23939. Vasas - Mezőkövesd, 1 (1.65) - Tippmix

Az előző kiírásban a három meccsük közül kétszer az angyalföldiek győztek, az utolsó fordulóban pontot szerzett a fővárosban a Mezőkövesd. Ma viszont a Vasasban érzünk több erőt: ha javítanak a helyzetkihasználásukon Burgmesiterék, úgy megnyerik az ütközetet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!