<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Klasszikus, első felvonás

A két hispán óriás párosmeccsen dönt a Szuperkupa sorsáról. Ma a Camp Nouban randevúznak a felek...
Spanyol Szuperkupa
Barcelona - Real Madrid
Vasárnap, 22.00

A héten véget ért a Neymar-saga, a brazil támadó rekorösszegért igazolt át a PSG-hez. A csatár pótlásán dolgozik a klub menedzsmentje, de sokáig nem sikerült megnyugtató megoldást találni a dél-amerikai helyére. A nyári börzén visszafogott volt a katalán gárda, Nelson Semedóért, Gerard Deulofeuért és Marlonért azért így is elköltöttek csaknem 50 millió eurót a gránátvörös-kékek. Az igazolásoknak ezzel persze még nincsen vége, Coutinho és Dembele volt elsősorban célkeresztben, megállapodás azonban sokáig nem született az ügyükben. Ernesto Velverde vezetőedző első tétmeccsére készül a katalánok kispadján - mindjárt a Real ellen. A felkészülési időszakban jól ment Messiéknek, többek között a madridiakat is legyőzték az amerikai tornán (3-2). A tervezett kezdőcsapat: Stegen - Vidal, Pique, Umtiti, Alba - Iniesta, Busquets, Rakitic - Messi, Suarez, Deulofeu. Vermaelen és Rafinha még nincs bevethető állapotban, de a többiek ott lesznek a keretben.

Zinedine Zidane csapata már megnyerte az Európai Szuperkupát: Casemiróék 2-1-re győzték le a Manchester Unitedet. Dani Ceballos-szal és Theo Hernandezzel egészült ki a keret, tehát nagy költekezést nem csaptak a királyiak. Morata és Danilo távozott a meghatározó focisták közül, ám minden bizonnyal nélkülük is működik majd a Real gépezete. A bajnoki cím védője a felkészülési időszakban vegyesen teljesített, elsősorban a védelemmel volt gond, viszonylag sokat hibáztak Ramosék. Ma Modric eltiltás miatt nem léphet pályára, sérült viszont nincs a fővárosiak keretében. A tervezett kezdő: Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kroos, Casemiro, Isco - Ronaldo, Benzema, Bale.

19028 01. Barcelona - Real Madrid, Mindkét csapat szerez gólt és 2.5 felett (1.60) - Tippmix

A gólváltás élből adódik a "klasszikuson", ám az az érzésünk, hogy ma nem óvatoskodnak a felek, és bátor támadófutballal rukkolnak elő. Nem elégednek meg az 1-1-gyel, a gólváltás és +2.5-ös kombináció egészen jól hangzik...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!