<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gólerősek elől és hátul is...

Jürgen Klopp alakulata szombaton ismét bebizonyította: a támadósorban van potenciál, viszont a védelem nem állt össze...
BL-selejtező
Hoffenheim - Liverpool
Kedd, 20.45

A Bundesliga előző kiírásnak meglepetéscsapata egyértelműen a Hoffenheim volt. A kék-fehérek az előkelő 4. helyen zártak, Julian Nagelsmann vezetőedző együttese sokáig még a dobogóért is harcban állt. Otthonában félelmetesen teljesített az alakulat, megőrizte veretlenségét. A támadósorra nem lehetett panasz, a 4. legtöbb találatot jegyezték, és a védelem is stabilnak bizonyult: csak a bajnok bajorok kaptak kevesebb gólt náluk. A nyáron minden csapatrészbe érkezett új játékos, az edzőmeccseken nem is ment rosszul a társulatnak, amely az idei első tétmeccsén nyerni tudott: az Erfurt ellen győztek Gnabrxék a Német Kupa első fordulójában. Szalai sérüléssel küzd, rajta kívül viszont nincs friss sérült a keretben.

A Liverpoolnál a Coutinho körüli herce-hurca adott beszédtémát az elmúlt hónapban - a Premier League nyitó fordulójában nem volt a keretben a brazil, amely azért egészen beszédes információ. A nyáron Salahhal, Robertsonnal és Solankével erősítő vörösök szombaton fordulatos meccsen játszottak 3-3-as döntetlent a Watford vendégeként. A 4-3-3-as felállás "törékenynek" tűnt, ha nem stabilizálhatja hátsó alakzatát a gárda, úgy az idén megint nem pályázhat a bajnoki címre a Pool. A keretben vannak sérültek, Lallana, Sturridge, Ings, Clyne és Sakho nem lehet ott a mai ütközetben.

24374. Hoffenheim - Liverpool, Mindkét csapat szerez gólt (1.55) - Tippmix

A német gárda történelmi lehetőség előtt áll. A párharc esélyese a Liverpool, ám a WIRSOL Rhein-Neckar-Arénában nem írjuk le a Hoffenheimet. A gólváltás csábító opció - a vörösök igencsak gólképesek, elől is, hátul is...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!