<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Jó útra tér a Fradi?

Egyre többen elégedetlenkednek Thomas Doll munkájával. Ugyan veretlenek még a zöldek, de eddig csak egy sikert arattak...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

34801. Ferencváros - Haladás (1.50) - Magyar bajnokság, 18.00

A Fradi nem igazolt rosszul a nyáron, legalább is papíron mindenképpen erősödtek a fővárosiak. Aztán a nemzetközi kupakudarc után a bajnokságban sem remekelnek Bödéék: a Mezőkövesdet ugyan kivégezték (5-0), de ezen kívül csak döntetleneztek, immár négyszer. A támadósorban van potenciál, de a védelem mindig behibázik - mint legutóbb a Paks ellen (1-1). 7 pontot szereztek eddig Vargáék, a Groupamában pedig 1-2-0 a statisztikájuk.

A Haladás tavaly a 6. helyen zárt, erőn felül teljesítettek a vasiak. A nyáron alapemberük távozott, Iszlai pótlása pedig nagy kihívást jelent Mészöly Gézának. A bajnokságban eddig hat pontnál tartanak, a Lokit és a Balmazújvárost verték, de idegenben eddig a Honvédnál és a Paksnál is 2-0-ra kaptak ki. Williams jó formában van, de az ausztrál egyedül kevés lehet a Fradi otthonában. A Ferencváros az esélyes, és az idegenben harmatos Hali ellen ma javíthatnak Dibuszék.

 
 
  • 2PhillyBeast2017augusztus17.08:33ÚjVálasz

    Amennyiben érdekes lehet számodra egy sportfogadással foglalkozó videósorozat, akkor az alábbi Youtube csatornán megtalálsz :)
    https://www.youtube.com/channel/UCu8c1xb43MGxnNUhk81ogeg

     
  • 1PhillyBeast2017augusztus17.08:31ÚjVálasz

    Amennyiben érdekes lehet számodra egy sportfogadással foglalkozó videósorozat, akkor az alábbi Youtube csatornán megtalálsz ;)
    https://www.youtube.com/channel/UCu8c1xb43MGxnNUhk81ogeg

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!