<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A feljutásra gyúr a házigazda

A francia második vonalban rangadót rendeznek: az eddig hibátlan Le Havre ma ismét esélyesként lép pályára...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

16986. Le Havre - Valenciennes, 1 (1.60) - Francia másodosztály, 20.00

A Le Havre jól erősített a nyáron, minden csapatrészbe érkezett minőségi játékos, így nem is annyira meglepő, hogy a kékek pontveszteség nélkül vezetik a League II tabelláját. Beséék mind a három mérkőzésüket behúzták, 10 góljukra csak eggyel válaszoltak az ellenfelek. A forma jó, a keret erős, realitás lehet a feljutás a Le Havre számára.

A Valenciennes is veretlen még a 2017/2018-as kiírásban, ám csak egyszer győzött, két hazai fellépésén döntetlenezett. A brigád eddig óvatos játékkal rukkolt elő, három találkozón 2-1-es gólkülönbséget hozott össze. A piros-fehérek ma sem nyílhatnak ki, várhatóan a kontrákra rendezkednek be. Eddig tízszer találkozott a két alakulat, nyomasztó a Le Havre fölénye. Ma tovább javítja a statisztikát a házigazda, sikerrel veszi a 4. fordulót is.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!