<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Egy erős baszk hazai!

A San Mamaesbe ma az újonc Getafe látogat - nem vár kellemes kilencven perc a kékekre...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

22180. Athletic Bilbao - Getafe, 1 (1.45) - Sőpanyol bajnokság, 18.15

A baszkok az előző szezonban a 7. helyen zártak, pontjaik zömét otthonukban zsebelték be, statisztikájuk 13-4-2 volt. A kispadon a Barcelonához szerződött Ernesto Valverdét Cuco Ziganda váltotta, a keretben nagyobb mozgás nem volt. Az EL-ben közel kerültek Adurizék a csoportba jutáshoz, miután Görögországban nyertek a Panathinaikos vendégeként (2-3).

Pepe Bordalás csapata a rájátszásban vívta ki a feljutást, előbb a Huescánál, majd a Tenerifénál bizonyultak jobbnak a kék-fehérek. A nyáron - önmagához képest - nagy költekezésbe kezdett a fővárosi kiscsapat, tucatnyi új játékos érkezett a keretbe. Ettől függetlenül ma nem jár sikerrel az újonc, a pontok Baszkföldön maradnak.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!