<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tovább robog az MTK

A fővárosiak célja a feljutás, a Szolnok nem tudja megállítani a fővárosiakat.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

25975. Szolnok - MTK, 2 (1.75) - NB/II-es bajnokság, 17.30

A Szolnok az előző bajnokságban a 10. helyen végzett, 52 pontot szedett össze, a feljutás és a kiesés kérdésében sem volt érdekelt a gárda. Az idén is középszerűség vár jó eséllyel Olaszékra, akik eddigi négy bajnokijukon 1-2-1-es eredménysort hoztak össze. Otthon mindkét fellépésükön döntetleneztek, legutóbb viszont Szegeden kikaptak.

A kék-fehérek új vezetőedzővel és erős kerettel csaptak neki a bajnokságnak, amelyet mindenképpen meg akarnak nyerni. A rajtot jól kapták el Torghelléék, akik négy mérkőzésen 10 pontot húztak be - csak a Békéscsaba tudott ikszelni a fővárosiakkal. A hétvégén a Vác járt a Hidegkuti stadionban: 3-0 lett a végeredmény, ám Lencséék csak kettős emberelőnyben szórták meg az ellenfelet. A vendégek kerete sokkal erősebb, ma érvényesül a papírforma.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!