<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gólcsend a visszavágón?

A Vidinek nagyon szurkolunk, hogy jusson az EL-főtáblájára. Van egy ötletünk a meccsükre...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

24255. Videoton - Partizan, 2.5 gól alatt (1.50) - EL-selejtező, 20.00

Az első mérkőzésen - zárt kapuk mögött - a Vidi 0-0-ás döntetlent ért el a szerb fővárosban. A fehérvári gárda már a negyedik selejtezőjét vívja, egy máltai, egy észt alakulat után a Bordeaux-t is kiejtették Lazovicsék. A védelem rendben van, ezt bizonyították a piros-kékek az odavágón is. A bajnokságban is őrzik veretlenségüket Juhászék, formájuk rendben van.

A szerbek a BL-ből kerültek át a második számú kupasorozatba: ott az Olympiacos nagy falatnak bizonyult számukra. A bajnokságban is hibáztak már a fehér-feketék, két hete otthon szenvedtek vereséget. Az első találkozón kevés helyzetet tudtak kidolgozni a belgrádiak, ma sem lesz sok lehetőségük várhatóan. Kevés találattal, no és Vidi továbbjutással számolunk. Alaptippünk így -2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!