<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Iksz lehet a vége

A finn bajnokságban az Interhez az Ilves látogat - a vendégek nem esélytelenek...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

42393. Inter Turku - Ilves, X2 (1.50) - finn bajnokság, 17.30

Az Inter Turku csak az alsóházban szerepel, 30 pontjával a 9. Kiesni nem fog, előnye 10 pont az osztályozós HIFK-kel szemben. Otthon sokat döntetlenezik (3-5-3), a formája pedig kiszámíthatatlan.

Az Ilves 38 ponttal a 3. helyre jött fel, beérte a 2. Lahtit. A formája nagyon jó, június vége óta nem kapott ki, bár több ikszet is játszott az előző időszakban. Vendégként 4-5-3-as statisztikát hozott össze, 11-11-es gólkülönbsége jó védekezésre vall. Ma megint nem lesz esélytelen a pontszerzésre a sárga-zöld együttes. Tipp: X2!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!