<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Osztrák gólözön

A hazaiak gyengék, sok gólt kapnak. Ma is hasonló sors vár a sereghajtóra.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

00322. FAC Wien - Wacker Innsbruck, 1,5 gól felett (1.60) - osztrák másodosztály, 18.30

A fővárosiak nyolc meccsen csak három pontot szereztek, így az utolsók. A védelmük rossz, gólkülönbségük 6-24. Otthon egyszer nyertek és háromszor kikaptak. A formájuk gyenge, jó eséllyel nekik kell majd búcsúzniuk a másodosztálytól.

A Wacker a középmezőnyben áll, az 5. volt a forduló előtt. 14 pontos, idegenben nem verhetetlen (1-1-2), de gólos meccseket vív általában (6-9). A formája az elmúlt hetekben változékony, otthon nyert, vendégségben kikapott kétszer. Ma az Innsbruck az esélyes, de a gólok jobban fizetnek. 1.6-ért érdemes 2.5 gól fölé fogadni.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!