<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Sok gól várható

Az újonc a fővárosba látogat, több találat is várható a kilencven percen.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

18537. Újpest - Puskás Akadémia, mindkét csapat szerez gólt (1.60) - NB/I, 20.30

Az Újpest a 6. helyen áll 10 ponttal, otthonában még veretlen, viszont csak egyszer nyert, akkor a Vasas verte, kétszer döntetlenezett (DVTK, Fradi). A válogatott szünet előtt Balmazújvárosban nyertek a lilák, akik eddig valamennyi meccsükön betaláltak.

A Puskás rosszul kezdett, de aztán belelendült. Már nyolc pontja van, idegenben 1-2-1-es statisztikával. Két sikert könyvelhettek el Harisék a szünet előtt: a Balmazt otthon 2-1-re, a Halit idegenben 5-1-re verték. Ma sem esélytelenek a felcsútiak a pontszerzésre, de a gólváltás jobb lehetőség.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!