<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Végre nyer a házigazda!

A Crotone ma a Cagliarihoz látogat. A vendégekre ma nehéz kilencven perc vár.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

27540. Cagliari - Crotone, 1 (1.65) - Serie A, 15.00

A Cagliari két vereséggel kezdte a bajnokságot, de ez nem olyan meglepő, ha megnézzük, hogy a Juvéhoz és a Milanhoz látogatott az első két fordulóban. Torinóban nem volt esélyük a szárdoknak, a piros-feketéket viszont megszorították (2-1).

A Crotone tavaly nagyot küzdött a bennmaradásért, az idén is ez lehet a célja a csapatnak. Eddig nem kellett otthonról kimozdulnia, a Milantól nagyon kikapott (0-3), az újonc Veronában gólnélküli döntetlent játszott. Ma nehéz percek várnak majd a látogatókra. Tipp: 1!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!