<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Megint gólokat várunk

A svéd másodosztályban két gólképes csapat találkozik. A 2.5 over jó ötlet lehet.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

22113. Brommapojkarna - Helsingborg, 2.5 gól felett (1.60), svéd másodosztály, 19.00

A hazaiak a feljutásért küzdenek, ha ma nyernek, újra az élről várhatják a folytatást. Jelenleg 47 pontjuk van, otthon pedig veszélyesek: kilenc győzelem mellett kétszer kaptak csak ki. A formájukkal viszont vannak bajok, az utolsó két bajnokijukat úgy vesztették el, hogy kaptak 8 gólt. 16/6 az over/under statisztikájuk.

A Helsingborg tavaly esett ki az első ligából, a visszajutás a cél, de ezt egyenes ágon már nem valószínű, hogy eléri a piros-kék csapat. a 6. helyen áll, 36 pontos, jó hajrával a 3., osztályozós helyre odaérhet. Idegenben átlagos teljesítményt nyújtott eddig (3-5-3). 13 alkalommal játszott olyan meccset, amelyen esett legalább három gól. Júniusban a Helsingborg otthonában 4-0-ra nyertek a piros-feketék. Ma megint a gólokkal lehet nyerni. Tipp: +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!