<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Ágyútűz a kecskékre

Az Arsenal ma az Emirates-ben fogadja az 1. FC Köln együttesét. A hazaiak ma gálázhatnak.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

13568. Arsenal - Köln (0-1) 1, (1.80) - EL-csoportkör, 21.05

A H-csoportban az Arsenal, a Köln, a BATE és a Crvena Zvezda hajt a két továbbjutó helyért. A londoniak felemásan szerepelnek eddig a bajnokságban, szélsőségesen teljesítenek: kikaptak simán a Liverpooltól, de magabiztosan győzték le a Bournemouth együttesét az elmúlt hetekben. Otthon azért erősek, a Leicesternek is négyet vágtak a nyitó fordulóban.

A Köln az 5. helyen végzett tavasszal, ehhez képest most, három forduló után nulla ponttal az utolsó a Bundesligában. A Gladbach, Hamburg, Augsburg hármas ellen azért több pontot kellett volna szerezniük a kecskéseknek. Ma lényegesen nagyobb feladat vár a németekre. Az esélyek egyértelműen a hazaiak mellett szólnak, és az ágyúsok magabiztosan hozzák is a három pontot. Tipp: (0-1) 1!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!