<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Foyltatja sorozatát a Puskás

A Pintér-legénység jó sorozatban van, ma megint szerezhet három pontot.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

33071. Puskás Akadémia - Mezőkövesd 1, (1.70) - NB/I, EL-csoportkör, 18.00

A Puskás a gynge rajt után már a 6. helyre jött fel, 11 pontos, Felcsúton 1-0-2-es a statisztikája - eddig csak a Balmazújvárost tudta legyőzni. Jó sorozatban van, háromszor győzött egymás után, a múlt szombaton Újpesten nyert (1-3).

A Mezőkövesd 8 pontnál jár, ebből hatot az első két fordulóban szereztem meg a matyóságiak. Azóta nem igazán megy a sárga-kékeknek, legutóbb a Balmazzal döntetleneztek otthon. Idegenben 1-1-2-es statisztikával rendelkeznek, Debrecenben nyertek, a Vasastól hoztak pontot. Ma ez nem jön össze nekik. Tipp: 1!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!