<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A londoni rangadó...

Az Arsenal látogat ma délután a Stamford Bridge-re...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

19697. Chelsea - Arsenal 1 (1.80) - Premier League, 14.30

A Chelsea a nyitó fordulóban otthon botlott a Burnley ellen (2-3), viszont azóta csak nyert, sorozatban hármat a bajnokságban. Ezek közül az Everton és a Tottenham elleni rangadó volt. A BL-ben is könnyedén vette az első kört a kék sereg (Qabarag, 6-0).

Az ágyúsok eddig kétarcúak, az Emiratesben megverték a Leicestert és a Bournemouth-t, idegenben viszont kikaptak a Stoke-nál és az NAfielden is (Liverpool, 4-0). A héten az Európa Ligában is megkezdték a szereplést a piros-fehérek, és felforgatott összeállításban, a második félidőben fordítva nyertek a Köln ellen (3-1). Vendégként még gólt sem szereztek Giroudék - így nehéz lesz a Stamford Bridge-en. A kékek összeálltak, ma legyőzik a városi riválist.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!