<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Meglepetés a La Lágiában?

A házigazda nem kezdte jól a bajnokságot, az újonc jó lehet ma egy pontra.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

12696. Celta Vigo - Getafe X2, (1.85) - spanyol bajnokság, 21.00

A Celtánál komoly változások voltak a nyáron, ment az edző, a keret sem lett acélosabb. Ennek ismeretében nem is annyira meglepő, hogy négy meccsen csak három pontot szerzett a gárda. Két vereség után a gyenge Alavest verték, majd megint kikaptak, ezúttal az Espanyoltól.

A Getafe a lehetőségeihez mérten jól erősített. eddig négy pontot szerzett. Vendégként gyűjtötte valamennyit, ikszelt Bilbaóban és nyerni tudott a Leganesnél. A hazai vereség a Sevilla és a Barca nevéhez fűződik, de a madridiak a katalánokat is megszorították. Ma az újonc lendülete kitarthat, ami pontot, pontokat érhet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!