<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A Milan a favorit

A piros-feketék jól erősítettek, ma nyernek Genoában is.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

50568. Sampdoria - Milan 2, (1.95) - olasz bajnokság, 12.30

Jól kezdte a bajnokságot a Sampdoria, még veretlen, két győzelme és két döntetlenje van a kék-fehéreknek. Hazai pályán csak egyszer szerepeltek (a Roma elleni meccsük elmaradt), akkor nyertek a Benevento ellen. Legutóbb Veronából hoztak el egy pontot.

A Milan már kikapott, a Laziótól szenvedett súlyos vereséget, de azóta javított, legyőzte az Udinesét és a Spalt is. 12 pontos, idegenben 1-0-1 a statisztikája. A kerete megerősödött a nyáron, sztárjátékosok sora érkezett a San Siróba. Ma érvényesül a papírforma, és nyernek a vendégek. Tipp: 2!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!