<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Sok gól várható

A svéd első ligában ma nem lesz hiány gólokból.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

27155. Malmö-Elfsborg 2.5 felett (1.45) - svéd bajnokság, 19.00

A hazaiak a bajnoki cím kapujában állnak, 51 pontosak, magabiztosan vezetik a tabellát. Otthon 8-2-1-es mérlegük van, gólkülönbségük 30-13. A formájuk jó, az esetek nagy részében sok gól esik a meccseiken.

Az Elfsborg középcsapat, bár jó a csatársora, a védelme gyenge. 30 pontos, idegenben 2-5-4 a statisztikája. Gyenge formát mutat, régen nyert bajnokit. A támadásoké lesz a főszerep, így lesznek gólok is. Tipp: +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!