<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Kevés találattal számolunk

Rangadót rendeznek a Championshipben. Érdemes kevés gólra fogadni.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

17801. Sheffield United-Wolwerhampton 2,5 gól alatt (1.60) - Championship, 20.45.

Rangadó lesz a javából ma Sheffieldben. A hazaiak a 4. helyen állnak, 18 pontosak, hazai mérlegük 3-0-1. Jól zár a védelmük, kilenc mérkőzésen csak nyolc gólt kaptak. Egy hazai vereség után megnyerték a városi derbit a rivális pályaválasztásával a hét végén (Wednesday, 2-4).

A farkasok 20 pontosak, 2. pozícióban állnak, idegenben nem kaptak még ki, 3-1-0 a statisztikájuk. A védelem ezen az oldalon is rendben van, vendégként csak három gólt kaptak. A forma tökéletes, sorra nyerik a meccseiket. Ma óvatos játék és kevés gól várható. Tipp: -2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!