<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A Helmond védelmére lehet alapozni

A sereghajtóra ma sem vár könnyű meccs.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

00481. AZ Alkmaar 2 - Helmond 2,5 felett (1.50) - Holland másodosztály 20.00

Az AZ fiataljai eddig jól szerepelnek, a középmezőnyben állnak, 13 pontosak, hazai statisztikájuk 1-1-1. Két vesztes meccs után idegenben, a PSV tartalékjainál nyertek a legutóbb.

A Helmond 3 pontjával az utolsó a ligában, nem nyert még meccset, gólaránya 7-16. Idegenben 0-2-1 a statisztikája. AZ utolsó két csatájában gólt sem rúgtak a piros-feketék. Ma is nehéz kilencven perc vár a vendégekre. A hazaiak az esélyesek, de gólok is jöhetnek. Tipp: +2.5! 1!

 
 
  • Sziasztok! Fizetős tipsterek tippjeit találhatod ingyen az oldalamon. Csak egy kattintás! ;)
    https://www.facebook.com/Free-PAID-PICKS-2288414137908159

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!