<

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Holland gólok a másodosztályból

A +2,5-ös fogadás simán jöhet.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

31636. FC Eindhoven - Ajax U21 2.5 gól felett (1.35) - holland másodosztály, 20.00

Az FC Eindhoven a középmezőnyben szerepel, 12 pontos, de otthon gyenge, statisztikája 1-1-2. A formája hullámzó, de most két veretlen meccs után kiesett a héten a kupából.

Az Ajax tartalékjai vezetik a másodosztályt, 23 pontosak, idegenben négyszer nyertek, egyszer kaptak ki. A bajnokságban jól mentek a piros-fehérek, de legutóbb nagyon kikaptak a Go Ahead vendégeként. A nyílt játékot felvállalják, ma sem lesz másként. Tipp: +2.5!

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!