<>

 
 
 
Sara Erraniban kemény pályán nehéz megbízni, de Agnieszka Radwanska nem erőteniszező, aki megsemmisíti Torontóban.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Hasonló stílus, szoros végeredmény?

Sara Erraniban kemény pályán nehéz megbízni, de Agnieszka Radwanska nem erőteniszező, aki megsemmisíti Torontóban.

A világranglista-6. és 4. mérkőzése a torontói női kemény pályás tenisztorna negyeddöntőjében.

Sara Errani-Agnieszka Radwanska, több mint 19,5 játék (1,70) - péntek, 17:10 óra

Radwanska kiváló évet produkál, főleg kemény pályán, ahol 29-7-es mérleggel bír. Stanfordban döntőzött, utána Carlsbadban negyeddöntőzött az elmúlt két hétben, míg jelenleg egy könnyebb és egy nehezebb ellenfélen két-két szettben lépett át.

Errani rendkívül alacsony, alig 160 centis, tavaly robbant be az élmezőnybe, az idén is remekel, 41-16-os éves mutatóval. Elsősorban salakos (20-5), de kemény pályán sem rossz, 17-7 áll a neve mellett. Torontóban játszott először a borításon Miami óta, két inkább kötelező mérkőzésen nyert két-két szettben.

Az olasz védekező stílusa a gyors pályán kevésbé jut érvényre, így problémás. Viszont Radwanska sem az az erőteniszező fajta, sokkal inkább türelmes, hosszú labdameneteket szeret játszani, pont mint Errani. Egyikük sem adogat igazán erősen, ebben a lengyel persze jobban áll, de a stílusbeli különbség miatt érdemes megpróbálni, hogy legalább egy 6:4, 6:4-re rákényszeríti kihívója Radwanskát. Ő az esélyes, de talán túlságosan lebecsülik riválisát.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!