<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Várhidi szerint győz a Vidi, veszít a Honvéd

Gólzáporos meccsen győri sikert vár a Fradi ellen és szerinte tovább robog a Videoton. A Profitipp.hu felkérésére a korábbi szövetségi kapitány, Várhidi Péter tippelt az NB I harmadik fordulója előtt.

Meccs

Tipp

Indoklás

MTK–Haladás1-1Mindkét csapat sok lehetőséget ad a fiataloknak, ezért is várok lendületes, jó focit. Kiegyenlítettek az esélyek.
Kecskemét–Mezõkövesd2-2Jól kezdett a Kecskemét, viszont a második élvonalbeli meccsén már a Mezőkövesd sem focizott rosszul. Egy pontra szerintem jók lesznek a vendégek.
Pápa–Kaposvár2-1Nem rossz a pápai keret, ugyanakkor a kaposváriak játékában egyelőre sok a hibapont. Szoros lesz, ám győz a házigazda.
Paks–Puskás Akadémia2-1Feltétlenül esélyesebb a Paks, amely rutinosabb együttes, mint az újonc. Horváth Feri önbizalmat adott a futballistáinak, meg is lesz a harmadik siker.
Győr–Ferencváros3-2Pikáns meccs, hiszen nem teljesült a Győr kívánsága, a Fradi nem ment bele a halasztásba, így két nap alatt két meccset kell játszani. Két döntetlen után már nyernie kell a bajnoknak.
Debrecen–Diósgyőr1-0Keleti derbi. Egyik csapatban sem érzem a megnyugtató formát. Úgy érzem, a Loki azért behúzza a harmadik győzelmét is.
Videoton–Pécs2-0Simának kell lennie. A Pécs kicsit átalakult, beletelik egy kis időbe, amíg beépülnek az együttesbe fiatalok. Úgy gondolom, a Vidi ebben az idényben fog igazán összeállni.
Újpest–Honvéd2-1Jelentős visszaesés tapasztalható a Honvédnál, hiszen a csapat elvesztette a legjobb támadóit. Egy góllal győz az Újpest.
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!