<>

 
 
 
Három döntetlenen van túl a két együttes eddig ebben a szezonban és habár legutóbbi találkozóik gólok nélkül értek véget, szerintünk most a tét nagysága miatt változhat a dolog. Merész tippel 2-3 gólra teszünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A taktika lesz az úr Barcelonában?

Három döntetlenen van túl a két együttes eddig ebben a szezonban, és bár a legutóbbi találkozóik gólok nélkül értek véget, most a tét nagysága miatt változhat a helyzet. Merész tippel 2-3 gólra teszünk.
Bajnokok Ligája, negyeddöntő
Barcelona – Atlético Madrid
Kedd, 20:45 óra

Nagyon nem volt meggyőző a Barcelona játéka a hétvégén az Espanyol ellen. A katalán együttes egy tizenegyesnek köszönhetően tudta begyűjteni a három pontot a városi riválissal szemben. Az Atlético Madrid ellen ennél sokkal több kell kedd este a BL-ben. Pedig nem lesz egyszerű. Fábregas hónapok óta formán kívül játszik, Víctor Valdes hét hónapra kidőlt, Pinto pedig távolról sem nevezhető magabiztos kapusnak. Arról már nem is beszélve, hogy Neymar és Messi összjátéka nemhogy olajozottan nem működik, hanem sehogy. Katalán szempontból szerencse, hogy külön is képesek klasszisteljesítményre. Ez az, amiért még minden fronton állnak a gránátvörös-kékek. Carles Puyol játéka kérdéses, de valószínű azért összefoltozzák a védőt.

Egyértelműen az Atlético idénye lehet a mostani, vezeti a bajnokságot és a Barcelona kiejtése sem lehetetlen feladat a számára. Még ha nem is a madridiak számítanak a párharc esélyesének. A hétvégén már megmutatták, hogy amikor kell, nagyot tudnak küzdeni. Az Athletic Bilbao idegenbeli legyőzése intő jel lehet a katalánoknak, Simeone mester csapata ugyanis brutálisan egységes. Nem valószínű, hogy fejjel fognak rontani a falnak, de ha kell – például amennyiben a Barca gólt szerez –, akkor alighanem fognak tudni válaszolni. Manquillo sérülés, Raúl Garcia pedig eltiltás miatt nem játszhat, de az ő kiesésük megoldható probléma.

Tipp

Barcelona – Atlético Madrid 2-3 gól (1.95) - Betclic

Óvatosabbaknak

Barcelona – Atlético Madrid 3,5 gól alatt (1.40)

Mint már említettük, a két csapat legutóbbi két összecsapása 0-0-ra végződött. A BL azonban más tészta, itt két meccsen múlik minden. A Barcának győznie kell, különben Madridban pokol vár rá, és az Atlético is szerezhet egy gólt. Ezért is bízunk abban, hogy a BL-ben gyakran előforduló eredmény, azaz 2 vagy 3 gól itt is jöhet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!