<>

 
 
 
A Manchester United a Bayern Münchent fogadja ma a BL-negyeddöntőben. Pep Guardiola csapata ma este az Old Traffordon vizitál, ahol minden esélye megvan, hogy előnyt szerezzen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A Bayern már Manchesterben eldöntheti

A Manchester United a Bayern Münchent fogadja ma a BL-negyeddöntőben. Pep Guardiola csapata ma este az Old Traffordon vizitál, ahol minden esélye megvan, hogy előnyt szerezzen a németországi visszavágóra.
Bajnokok Ligája
Manchester United-Bayern München
Kedd, 20:45 óra

Habár az előző körben óriásit harcolt a MU, s 0-2-s hátrányból végül 3–2-es összesítéssel búcsúztatta a görög Olympiakoszt, alighanem a Vörösök szurkolói is tisztában voltak vele, bárkit is kapnak majd kedvenceik a 8 között, nem ők lesznek a favoritok. Nos, Fortuna nem kegyelmezett David Moyes együttesének, a címvédő bajorok ellen kellene csodát tennie Roonyéknak. A főpróba nem sikerült rosszul, az Aston Villát 4–1-el küldték vissza Birminghambe a hétvégén, a tabellán azonban még mindig csak hetedik a United. Két fájó hazai vereség viszont még élénken élhet az Ördögökben, a közelmúltban a Liverpool és a városi rivális City egyaránt 3-0-ra tudott nyerni az Old Traffordon. A BL idei kiírásában ellenben otthon egyelőre hibátlan a csapat, ez némi bizakodásra adhat okot. Ami a hiányzókat illeti, Mata a szabályok értelmében nem léphet pályára (a spanyol az ősszel játszott a Chelsea-ben), Van Persie sérülése nem jött rendbe, Evra pedig eltiltás miatt szorul a lelátóra. Rafael és Valencia játéka kérdéses, Evans és Smalling viszont visszatérhet.

A Bayern kényelmes helyzetből várhatja az összecsapást, a Bundesligával ugyanis már nem kell foglalkoznia a német rekordbajnoknak, tekintve, hogy jó néhány fordulóval a vége előtt bebiztosította bajnoki aranyérmét. Hétvégén ennek megfelelően már egy eléggé felforgatott csapat futott ki az Allianz Aréna gyepére, a Hoffenheim pedig meg is csípett egy pontot az erősen tartalékos bajoroktól. Guardiola legénysége ettől függetlenül emberfeletti teljesítménnyel áll a német pontvadászat élén, 28 meccsen 25 győzelem és 3 döntetlen az együttes mérlege, mely 82-16-os gólkülönbséggel párosul. A Bajnokok Ligájában 10 idegenbeli találkozó óta nem talált legyőzőre a csapat, ráadásul a tízből kilencet meg is nyert - közülük is kettőt az idei kiírásban éppen angol ellenfelekkel szemben; a Man. Cityt 3–1-re, az Arsenalt 2–0-ra páholta el saját pályájukon... Dantéra eltiltás miatt nem számíthat a katalán menedzser, de a hírek szerint a Hoffenheim ellen megsérülő Thiago Alcantara sem jött rendbe, így őt is nélkülöznie kell a vendégeknek.

Főtipp

Manchester United-Bayern München, 2, európai hendikep -1 (2.15) - Betclic

Bátrabbaknak

Manchester United-Bayern München, 2, európai hendikep -2 (4.00)

Nevében nagy rangadónak ígérkezik a mérkőzés, a Bayern azonban jelenleg annyival jobb, mint az ezer sebből vérző Manchester, hogy ha Robbenék komolyan veszik a találkozót, akkor formalitássá tehetik a müncheni visszavágót. A minimum kétgólos vendégsiker éppen ezért ajándék a számunkra, de azon sem lepődnénk meg, ha még ennél is nagyobb különbségű diadal születne.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!