<>

 
 
 
A szombati bőséges Tippmix-kínálatból ezúttal az EL-helyre hajtó Inter, a bajnoki címre törő Atletico és a bennmaradásért küzdő Stuttgart sikerét szemeltük ki.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gyorstippek: Inter, Stuttgart és Atletico

A szombati bőséges Tippmix-kínálatból ezúttal az EL-helyre hajtó Inter, a bajnoki címre törő Atletico és a bennmaradásért küzdő Stuttgart sikerét szemeltük ki.

Ebben a rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. Az elemzések rövidebbek lesznek - előre szólunk: nem kerülnek be a másnapi értékelő táblázatunkba –, és bevallottan elsősorban azoknak kívánunk kedvezni velük, akik a régi, jól ismert Tippmixen teszik meg a tétjeiket (az események elé beírtuk a sorszámot). A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

190. Inter - Bologna, 1 (1.35) - olasz bajnokság, 20:45

Még akkor is bízunk szombat este az Inter együttesében, ha idén kiszámíthatatlanok, ráadásul a Bologna ellen tavaly kikaptak hazai pályán, míg az idei őszi párbajban csak iksz lett a vége. A kék-feketék a 4-5. helyre hajtanak, azonban ott lohol mögöttük a szintén kupaszereplést érő helyre vágyó Parma is. A Bologna ezzel ellentétben a kiesés elől menekül, 26 pontja éppen hogy a vonal felett tartja, ráadásul vendégségben 4 meccse nem tudott nyerni. Hazai oldalon Jonathan és Campagnaro személyében két védő, míg a vendégeknél Della Rocca személyében egy középpályás biztosan nem léphet pályára. Szoros meccsen hazai siker várható!

174. Atletico Madrid - Villarreal, 1 (1.48) - spanyol bajnokság, 16:00

Az Atletico minden bizonnyal fáradtan, ám annál motiváltabban érkezik erre a derbire, ugyanis a BL-ben a Barcelona vendégeként sikerült kiváló, 1-1-es eredményt elérnie. Azonban nincs megállás, hiszen vezeti a tabellát a madridi csapat, ám előnye csak egyetlen pont a katalánok előtt. A Villarreal motivációjával sem lehet gond, hiszen könnyen odaérhetnek még az EL-indulást érő helyek valamelyikére, ehhez azonban masszívabb teljesítmény kell majd, mint az előző 5 meccsen, ahol csak a Getafe vendégeként mutattak valamit. Két motivált gárda összecsapásán még akkor is a hazaiakat támogatjuk, hogy Diego Costa kisebb sérülése miatt nem léphet pályára jó eséllyel!

140. Vfb. Stuttgart - Freiburg, 1 (1.81) - német bajnokság, 15:30

A Stuttgart számára most már kezd vészesen fogyni az idő, pontosabban a hátralévő meccsek száma a bajnokságból, és a társaság továbbra is a kieső zónában mozog, jelenleg a 17. helyen állnak, hátrányuk pedig 3 pont a tegnap a Leverkusent megverő Hamburg mögött, míg az osztályozót érő 16. hely 2 pontra van tőlük. A Freiburg sincs még biztonságban, ugyanis 29 pontjuk van mindössze, de legalább formájuk jó, hiszen legutóbbi 4 meccsükön nem találtak legyőzőre. A Stuttgart oldalán Cacau a támadósorból, Sararer és Khedira a középpályáról, míg Nidermeier a védelemből hiányzik majd. A Freiburg részéről a támadó Hanke és a középpályás Schuster elvesztése lehet fájó dolog. Két kiesés elől menekülő csapat meccsén a Stuttgart győzelmét várjuk, bár szinte biztosan nem lesz könnyed siker!

 
 
  • 1roland86222014április05.23:08ÚjVálasz

    Nagyon jók voltak a mai tippek ;) Az Inter sajnos képes volt le x-elni :(

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!