<>

 
 
 
A Salzburg utcahosszal vezeti az osztrák bajnokságot, simán nyeri mérkőzéseit, a kínlódó Grödiggel is elbánhat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gulácsiék kivégezhetik a süllyedő újoncot

A Salzburg utcahosszal vezeti az osztrák bajnokságot, simán nyeri mérkőzéseit, a kínlódó Grödiggel is elbánhat.
Osztrák bajnokság, 31. forduló
Grödig-Salzburg
szombat 16:30 óra

A Grödig újonc létére kiválóan teljesít az élvonalban. Sokáig volt a 2. helyen, jelenleg a 4., és még mindig inkább előrefelé kacsintgathatna. Az ősszel őrült mérkőzéseket játszott, bundagyanúba keveredett, néhány játékosától emiatt megválni volt kénytelen, ám ez már a múlt. A hosszú szárnyalás azonban lassan véget készül érni, így egy 6-0-s és egy 4-0-s vereségből érkezik. A hírek szerint megbomlott a csapategység, hiányzik a motiváció, és néhány sérülttel is számol az elmúlt hetekben. Hazai 6-4-5-ös mérlege és 30-29-es gólaránya lehetne jobb is, három forduló óta nyeretlen.

Grödig-Salzburg, 2, európai hendikep -1 (2,00) - Betclic

A Salzburg Ausztria messze-messze legjobb csapata, amely ezúttal már tényleg agyoncsapta a mezőnyt. Utcahosszal vezeti a bajnokságot, és az Európa-ligában is annyira meggyőző volt, hogy az Ajax kiütése után a sorozat egyik esélyeseként kezdtek beszélni róla. Két csatára, Alan és Jonathan Soriano összesen 50 bajnoki gólnál jár, már szó van arról, hogy honosítja őket Ausztria. Legutóbb ugyan csak 0-0-t játszott, de amiatt, hogy a helyzeteket mind kihagyta. Idegenbeli 9-2-3-as mérlege messze a legjobb, 34-16-os gólaránya szintén. Két védő és Gulácsi Péter kimarad, de megfelelőek a pótlások.

A Salzburg nincs rászorulva a győzelemre, már minden eldőlt, de a Grödignél mintha megtört volna valami. Két annyira nagy verésből várja a liga legjobb csapatát, hogy félhet. Nem látni a motivációt, az európia kupahelyek elúszóban, és akad néhány sérült is. Szerintünk sima 2-es.

 
 
  • 2franco182014április05.10:18ÚjVálasz

    Nem kell nekik a pont bajnokok! Elég nekik az X is, főleg idegenben!

     
  • 1Fülöp Tomi2014április05.08:50ÚjVálasz

    Azért azt ne feledjük el, hogy múltkor ELÉG CSúnyán kikapott 3-0-ra a csapat...

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!