<>

 
 
 
A Dinamo Moszkva az Anzsi, a Roma a Cagliari baját láthatja el, míg az Atalanta a hetedik mennyországba léphet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gyorstippek: Dzsudzsákék, a Roma, és...

A Dinamo Moszkva az Anzsi, a Roma a Cagliari baját láthatja el, míg az Atalanta a hetedik mennyországba léphet.

Ebben a rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. Az elemzések rövidebbek lesznek - előre szólunk: nem kerülnek be a másnapi értékelő táblázatunkba –, és bevallottan elsősorban azoknak kívánunk kedvezni velük, akik a régi, jól ismert Tippmixen teszik meg a tétjeiket (az események elé beírtuk a sorszámot). A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

207. Anzsi-Dinamo Moszkva, 2 (2,03) - orosz bajnokság, 14:00

Az utolsó fogadja a 4. helyezettet. Az Anzsi korábbi sztárkeretének utolsó tagjai a télen álltak tovább, azóta kisebb nevekből újjáépült a keret, amely néhány biztató jel ellenére sem tud áttörést elérni. Két vereségből érkezik. A Dinamo alaposan bevásárolt a nyáron, éppen az Anzsiból szakította a legnagyobbat. A dobogóért harcban is van. Idegenben 4-3-2-es mérlegén épp ideje javítani, a CSZKA győzelmével ez ajánlott is.

214. Atalanta-Sassuolo, 1 (1,80) - olasz bajnokság, 15:00

A 7. fogadja a 19. helyezettet a 32. fordulóban. Az Atalanta totális meglepetés, zsinórban hat győzelmet aratva már az Európa-ligáért harcol. Fegyvere a hazai pálya, ahol 10-2-3-as mérleggel a 4. legjobb a ligában, ráadásul az első hatot leszámítva 9-0-0-val és 18-5-ös gólaránnyal áll. Ez félelmetes. A Sassuolón az egész szezonban látszott, hogy lefelé kilóg a ligából. Volt jobb periódusa, de 1-1-4-es formamutatóval és 1-5-9-es idegenbeli mérleggel nem sok biztatót lehet látni. Két kezdő védő és egy kezdő középpályás kimarad mindkét oldalon. Nálunk 1-es.

215. Cagliari-Roma, 2 (1,60) - olasz bajnokság, 15:00

Az olasz bajnokság 32. fordulójában a 15. fogadja a 2. helyezettet. A Cagliarinak elég biztos a helyzete, hét pontra van a kiesőzónától, hazai pályán erős, 7-4-5-ös mérleggel és 22-23-as gólaránnyal. Egyik legfontosabb védője hiányzik. A Roma zsinórban öt sikert aratva immár nem a második helyért, hanem az elsőért harcol. Kevin Strootman és Federico Balzaretti ugyan hiányzik, de mióta a támadósor teljes, nincs kegyelem. Idegenben 9-4-2-es mérleggel és 23-10-es gólaránnyal kiváló. Tűrhető oddsért jöhet a 2-es.

 
 
  • 2franco182014április07.12:05ÚjVálasz
    Idézet: roland8622
    Megint nem tanultam a múltkoriból és orosz focira fogadtam. Kár volt :(
    ...

    Orosz, török és holland meccsekre soha ne fogadj! Én megfogadtam és jól tettem.

     
  • 1roland86222014április06.15:34ÚjVálasz

    Megint nem tanultam a múltkoriból és orosz focira fogadtam. Kár volt :(

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!