<>

 
 
 
Klasszikus kiesési rangadót rendeznek ma Somogyországban: a Kaposvár és a Mezőkövesd gyenge védelme ellenére nyerne.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Zuhan a Kaposvár oddsa, mi másra fogadunk

Klasszikus kiesési rangadót rendeznek ma Somogyországban: a Kaposvár és a Mezőkövesd gyenge védelme ellenére nyerne.
Labdarúgó NB I, 23. forduló
Kaposvár-Mezőkövesd
hétfő 20:45 óra

Selymes Tibor együttese nagy bajban van: 22 játéknapon mindössze 13 pontot termeltek Balázsék. Hazai környezetben is elképesztően gyenge a Rákóczi: 1-6-4-es a mérlege, egyedül a Vidit győzték le, viszont egy találatra az esetek többségében jól voltak Harunáék. A tavaszt sok iksszel kezdte az alakulat, majd jött a Honvéd elleni fiaskó, a múlt héten pedig szerencsés remi a Paks ellen - helyzetek sokaságát dolgozta és hagyta ki a Tolna megyei brigád. A Kaposvár sorsolása nagyon nehéz, így ha ma nem nyernek a zöldek, szinte biztosan búcsúznak az élvonaltól.

Kaposvár-Mezőkövesd, mindkét csapat gólt szerez (1,80) - Betclic

Véber nagyúr csapata is érintett még a kiesés elleni harcban. A Mezőkövesd 22 pontos, a vonal alatti Paks 20-at szedett össze. A sárga-kékek elképesztő szeszélyesek, nincs ember, aki megjósolná, melyik arcukat mutatják. A tavaszt pocsékul kezdték Harsányiék, ám legutóbb megverték a Honvédot... Nem nagyon látunk logikát az újonc teljesítményében, ám annyit azért megállapíthatunk, hogy legnagyobb problémájuk a helyzetek értékesítésével van Balajtiéknak. Idegenben 2-3-6-os sort tudnak felmutatni, túragólarányuk pedig 12-25. Ha ma nyernének, nagy lépést tehetnek a bennmaradás érdekében...

Ősszel, nagy meglepetésre 3-1-re győzött idegenben a sereghajtó. Ma nem a kimenetelre, hanem inkább a gólokra mennénk rá. AZ iksz egyik félnek sem jó, szerintünk ebből adódóan mindkét brigád a támadásokra helyezi majd a hangsúlyt. És bizony ebből jöhetnek a gólok - egy-egy mindkét oldalon, legalább...

 
 
  • 2franco182014április08.11:11ÚjVálasz

    Csabi mondta hogy a Kaposvár otthon tartja a pontot.

     
  • 1roland86222014április07.22:44ÚjVálasz

    Mennyei bajnoki. De szeretlek :D Olyan sok szép magyar játékos van abban a Kaposvárban. Ma ezen ment el, többi mind jött, jó tippek voltak.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!