<>

 
 
 
Mourinhónak valami nagyot kell alkotnia csapatával ma este - az óvatoskodásnak helye nincs. Így viszont a párizsiak is fickándozhatnak, még Zlatan nélkül is...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.80

Kihasználhatja a PSG a Chelsea gólkényszerét

Mourinhónak valami nagyot kell alkotnia csapatával ma este - az óvatoskodásnak helye nincs. Így viszont a párizsiak is fickándozhatnak, még Zlatan nélkül is...
Bajnokok Ligája
Chelsea - PSG
Kedd, 20:45

A francia fővárosban 3-1-re nyertek a piros-kékek, tehát fel van adva a lecke a londoniaknak. Mourinho mester alakulata eddig extra megerőltetés nélkül jutott el a BL legjobb nyolc csapata közé, most azonban masszív ellenállásba ütköztek Torresék. A kékek kátgólos hátrányt szedtek össze, ami viszont mellettük szól, hogy Hazard révén betaláltak. És, ha a hajrában kicsit jobban koncentrálnak Luizék, akkor bizony megúszhatták volna Pastore 92. minutumban esett találatát... Nem így történt, így tehát a továbbjutásra lényegesen csökkent Ramiresék esélye. Terryék formája igencsak szeszélyes mostanság: idegenben a Crystal Palace-nál és az Aston Villánál is kikaptak, így a bajnokságban is hátrányban van vesztett pontok tekintetében mind a Liverpoolal, mind pedig a Manchester Cityvel szemben. Eto'o sérült, Ramires pedig eltiltását tölti majd.

Ami a francia elitalakulatot illeti, nos, Blanc mester legénysége bizakodva, de nem elbizakodottan várja a visszavágót. A legendás bekk úgy nyilatkozott a minap, hogy veszélyes eredmény a 3-1, nem szabad bekkelniük, ugyanakkor a taktikában fontos szerepet kap majd a gyors kontrákra épülő elem. Cavaniék a bajnoki cím kapujába jutottak hétvégi sikerükkel, ám a dúsgazdag klub Európában is maradandót alkotna. Mottáék eddig sem kímélték ellenfeleiket a BL-ben, és az első mérkőzésen is bizonyították, hogy igazi topcsapattá értek az elmúlt esztendőkben. Parádés forma, igencsak erős játékosállomány. Mondjuk ezt akkor is, hogy Zlatan Ibrahimovics kihagyja sérülés miatt a mai ütközetet. A támadósorban így is lesz kiből válogatnia Balnc-nak, hiszen Lavezzi, Pastore és Cavani is bevetésre vár.

Chelsea - PSG, mindkét csapat szerez gólt (1.80) - Betclic

A Chelsea-nek, azaz Mourinho mesternek valami újat kell kitalálnia, hiszen a mostanság megszokott, olykor kissé óvatos játékkal nem sokra megy majd a gallokkal szemben. Az a határozott meggyőződésünk, hogy a PSG is betalál majd a kilencven perc során - és ugyan ezt el tudjuk képzelni Oscarékról is. Minket leginkább a mindkét fél betalál opció csábít - erre is fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!