<>

 
 
 
A bajorok meglepően közepesen fociztak a Manchester United elleni első mérkőzésen. Szerda este még egy ilyen teljesítmény nem fér bele. Szerintünk Guardiola gatyába rázza a csapatát és kiütik az angolokat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Helyre állhat a világ rendje Münchenben

A bajorok meglepően közepesen fociztak a Manchester United elleni első mérkőzésen. Szerda este még egy ilyen teljesítmény nem fér bele. Szerintünk Guardiola gatyába rázza a csapatát és kiütik az angolokat.
Bajnokok Ligája
Bayern München – Manchester United
Szerda, 20:45 óra

Nem vitte túlzásba a játékot a Bayern München az odavágón Manchesterben. A bajorok egy sovány 1-1-el jöttek haza, miközben a fél világ gálameccset várt tőlük. Ezt most adhatják meg, hiszen a bajnoki cím begyűjtése óta annyira tartalékolnak, hogy a hétvégén még a veretlenségi rekordjukat is elbukták, amikor kikaptak az Augsburg otthonában. Az első meccsen csatár nélkül álltak fel, most Mandzsukics már az első perctől kezdhet. Schweinsteiger és Martínez eltiltás, Thiago, Shaqiri és Badstuber pedig sérülés miatt nem játszhat, visszatért viszont Dante a védelem közepébe.

A Manchester erőn felül teljesített az Old Traffordon és David Moyes már azzal megmentette a szezonját, hogy nem törölte fel a Bayern a csapatával a padlót. Legalábbis eddig. A hétvégén tartalékos csapattal gáláztak a Newcastle ellen, de az a teljesítmény semmire nem lesz elég szerdán. Főleg úgy, hogy a legjobbjai nem is állnak rendelkezésre. Robin van Persie sérült, Juan Mata nem játszhat a BL-ben, Ashley Young és Rafael sérült, de a fő kérdés, hogy mi van Wayne Rooney-val? Az angol támadó nem játszott a hétvégén, kisebb sérüléssel bajlódik, de ettől még muszáj lesz kezdenie. Erre Guardiola is mérget mert venni.

Tipp

Bayern München – Manchester United 1 (európai hendikep -1) (1.62) - Betclic

A Bayern nem elégedhet meg egy minimális győzelemmel. Már csak a BL-győzelem lebeg a szemük előtt, így most muszáj lesz üzenni a többi csapatnak is. Ha nem dominálnak a Manchester ellen, akkor az rossz üzenet lesz a szurkolók felé is. A United a negatív hírek ellenére összekapta magát, az EL-helyekre pályáznak odahaza, nem valószínű, hogy itt labdába tudnának rúgni.

 
 
  • 1franco182014április09.11:54ÚjVálasz

    Majd meglátjuk! A múlthéten is ezt mondta mindenki hogy a Bayern simán nyer! És mi lett? Vidic szerzett gólt aztán egyenlítettek a bajorok! Ez is olyan tömegtipp lesz mint a hétvégén az Atalanta vagy a Bayern az Augsburg ellen.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!