<>

 
 
 
Szűkös keretből akad sok hiányzó a Braynél, amely kínlódik az ír bajnokságban, nem úgy ellenfele, a Drogheda.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Nagy a baj az ír kiscsapatnál

Szűkös keretből akad sok hiányzó a Braynél, amely kínlódik az ír bajnokságban, nem úgy ellenfele, a Drogheda.
Ír bajnokság, 7. forduló
Drogheda-Bray
péntek 20:45 óra

A Drogheda középerős csapatnak számít Írországban. Nem tud versenyezni a Shamrock, Sligo, St. Patricks féle klubok keretével, igaz 2012-ben nagy meglepetésre dobogón állt. Az elmúlt szezon ezután óriási csalódás lett, hiszen a 8. helyen, nem is olyan sokkal a kiesőzóna felett zárt. Otthon 5-6-5-ös mérlege nem volt valami különleges, ám az új idényben még veretlen, 3-3-0-s mérleggel és 12-7-es gólaránnyal. Nincs igazán fontos hiányzója.

Drogheda-Bray, 1, ázsiai hendikep -1 (1,95)

A Bray régebb óta alsóházi csapat, tavaly osztályozóra kényszerült, ahol centiken múlott bennmaradása. A télen veszített erejéből, így házi gólkirályától kezdve első számú kapusán át szinte a teljes kezdő középpályája továbbállt. Igazolt rendesen, de a szezon elején nem várható tőle különösebb eredmény, aligha állt össze ennyire rövid idő alatt. Idegenben mindössze 4-1-11-es mérleggel és 18-39-es gólaránnyal szenvedett, a legtöbb találatot kapta az elmúlt szezonban. Szűk kerete az első számú kapusát, egy védőt, három középpályást és egy támadót is nélkülöz.

A Drogheda erősebb, így a szezon elején összeszedettebb, formában is jobb, ráadásul a Bray még sok hiányzó miatt is szenved. A vendégeket hétfőn már sikerrel verettük egy egyoldalú mérkőzésen két góllal, most is hasonló a recept.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!