<>

 
 
 
Pocsék formában lévő Ágyúsok fogadják a gólképes és kiesés réme által még fenyegetett West Ham-et. Az Arsenalnak kötelező lenne a győzelem, hiszen lecsúszott a negyedik helyről.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.62

Lehet bízni az Arsenalban?

Pocsék formában lévő Ágyúsok fogadják a gólképes és kiesés réme által még fenyegetett West Ham-et. Az Arsenalnak kötelező lenne a győzelem, hiszen lecsúszott a negyedik helyről. Ennyi hiányzóval viszont kérdéses a siker.
Angol bajnokság
Arsenal – West Ham
Kedd, 20:45 óra

Nehéz pozitív jelzőket találni az Arsenal mostani teljesítményére. A bajnokságban azóta nyeretlen a gárda, hogy a városi rivális Chelsea 6-0-val küldte haza a csapatot. Azóta két döntetlen (otthon a Swansea és a Manchester City ellen), valamint egy újabb súlyos kiütés, az Everton elleni idegenbeli 0-3 van a listán. Ráadásul a hétvégi kötelezőgyőzelem, a Wigan FA-kupából való kiejtése is csak vért izzadva, tizenegyesek után jött össze. Persze lehet magyarázni a rengeteg hiányzóval – Flamini eltiltott, Wilshere, Walcott, Özil és Diaby sérültek, de Rosicky, Koscielny, Gnabry, Podolski, Monreal és Oxlade-Chamberlain sem tökéletesen egészségesek – azért ideje lenne már Arsene Wengernek is magába néznie.

Nem csak az ágyúsok, a West Ham sincs kirobbanó formában, hiszen legutóbbi hat meccséből négyet elveszített és csak kettőt nyert meg a csapat. Viszont még így is a középmezőnyben foglal helyet, a kiesőzóna ellenben már csak hét pontra van. Támadásban nem rosszak, ebből a hat mérkőzésből is csak kettőn nem tudtak kapuba találni, még a Liverpoolnak is lőttek gólt. A kulcskérdés, hogy a csapatkapitány Kevin Nolan rendbe jön-e a kezdősípszóig, kisebb húzódással bajlódik. Rajta kívül Collins, O'Brien, McCartney és Borriello is sérült.

Főtipp

Arsenal – West Ham, 2.5 gól felett (1.62) - Betclic

Melléktipp

Arsenal – West Ham, mindkét csapat gólt szerez (1.75)

Az Arsenalnak kötelező a győzelem, de nem lesz egyszerű feladat a számára. A West Ham nem egy könnyű ellenfél, ha az ágyúsok mennek előre, akkor betalálhatnak a vendégek. A két csapat legutóbbi három mérkőzésén mindkét csapat eredményes volt és csak úgy záporoztak a gólok (3-1,5-1,3-1 az Arsenalnak). Most is hasonló mennyiséget várunk a felektől.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!