<>

 
 
 
Az idei év harmadik mesterversenyét Monacóban rendezik a férfi teniszezőknél. Az első körben a tavaly feltűnő Delbonis egy abszolút kemény pályás játékossal játszik.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Simán juthat tovább Delbonis

Az idei év harmadik mesterversenyét Monacóban rendezik a férfi teniszezőknél. Az első körben a tavaly feltűnő Delbonis egy abszolút kemény pályás játékossal játszik.
Férfi tenisz, Monaco
F. Delbonis - Y.-H. Lu
Kedd, 10:30

Delbonis legnagyobb győzelmét tavaly nyáron érte el salakon, amikor is Hamburgban a döntőig menetelt. Ezzel biztosította magát a Top100-ban, most már a Top50-en is belül van. A hamburgi torna után jött egy komolyabb visszaesés, de idén ismét a szebbik arcát mutatja a szemcsés borításon. Sao Paoloban március legelején tornát tudott nyerni, míg múlt héten az elődöntőig jutott Casablancán, ahol a későbbi győztestől kapott ki. Tavaly egyébként még számos kisebb challenger tornán is jó eredményeket ért el, idén már az ATP World Touron akar bizonyítani az argentin.

Az ellenfele a thaiföldi Lu lesz, aki ha nagy ritkán betéved egy salakos versenyre abba sok köszönet nincsen. 52. helyen jegyzik jelenleg a világranglistán, de a 2002-ben kezdődött karrierje óta 4/17-es mutatót tud felmutatni salakon, ami tényleg a hihetetlen kategória egy ilyen játékostól. A kemény pályás szezonja idén jól kezdődött, de folyamatos visszaesés után már ott se jöttek az eredmények mostanság. Jól jelzi ezt, hogy egy Lajovic képes volt megverni őt Miamiban három hete. Először fog játszani a hercegségben, ami aztán még nagyobb hátrány. A monacoi pálya hagyományosan nagyon lassú, még salakos mértékkel is. Ez a kemény pályás játékosoknak azt jelenti, hogy a helyzetük még rosszabb.

F. Delbonis - Y.-H. Lu, pontos szetteredmény 2-0 (1.50) - Betclic

Összességében Delbonis egy igazi salakos játékos, akinek a formája nagyon jó és nagy önbizalommal várhatja az európai salakszezont. Lu pedig egy keménypályás játékos, aki salakra ha betéved abban sok köszönet nincsen. A formája is gyenge, így nem lehet kérdés, hogy Delbonis két szettben veri meg az ázsiait.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!