<>

 
 
 
Erősen bekezdett a Lyon a bajnokság elején, és ha minden igaz, tartja is a formáját a 4-0-s, Nizza elleni hazai siker után, és bebizonyítja, hogy a Rémi Garde által levezényelt felkészülés sikeres volt.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Jóllakik egy iksszel a Lyon Sochaux-ban?

Erősen bekezdett a Lyon a bajnokság elején, és ha minden igaz, tartja is a formáját a 4-0-s, Nizza elleni hazai siker után, és bebizonyítja, hogy a Rémi Garde által levezényelt felkészülés sikeres volt.
Francia bajnokság:
Sochaux-Lyon
péntek, 20:30

Az erős kezdés után a lyoni együttesnek hoznia kell a formáját, még ha gyengült is az összeállítás - az idén nyáron a csapat olyan kulcsjátékosokat engedett el, mint Lisandro Lopez, Lovren, Martial, Monzon vagy Anthony Réveillère…

A lyoniak jól kezdték az idényt, sikerrel kanyarodtak be a BL főtáblája felé vezető célegyenesbe, nem beszélve a Nizza elleni 4-0-s győzelemről a bajnokságban. Gourcuff két gólpasszt is adott, miközben egyszer be is talált, és a frissen igazoltak - Bedimo, Miguel Lopes – is jól teljesítettek.

Fő tipp:

Sochaux-Lyon, kevesebb, mint 2,5 gól (1.65-1.70)

Óvatosabbaknak:

Sochaux-Lyon, X,2 (1.30)

A Lyonnak szolidan kell hoznia ezt a sochaux-i látogatást, főleg, hogy nem sokkal utána a Real Sociedaddal találkozik a BL-selejtező következő mérkőzésén. A nemzetközi elitbe való kvalifikáció életbevágóan fontos az OL-nak, így könnyen lehet, hogy egy nyugodt ikszre rendezkednek be.

A Sochaux az utolsó nyolc meccséből ötöt elvesztett, és egyszer ikszelt, amikor a bajnokság első hat helyezettjének egyikével játszott.

Ami a Sochaux-t illeti, jelentős teszt előtt áll a csapat, dacára annak, hogy tavaly egyszer sem kaptak ki a Lyontól, egy döntetlent (1-1) játszott és egyszer nyert (2-1).

Mivel a lyoniak egy harapós baszk csapattal találkoznak a sorsdöntő BL-selejtezőben, feltehető, hogy ezúttal egy fokkal visszavesznek, és egy nyugodt döntetlennel jóllaknak.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!