<>

 
 
 
Elég magas oddsot kapott Stanislas Wawrinka a Monte Carló-i nyitányon a jó formában szereplő Marin Cilic ellen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A Nadal-verő megmutathatja salakon

Elég magas oddsot kapott Stanislas Wawrinka a Monte Carló-i nyitányon a jó formában szereplő Marin Cilic ellen.
Férfi tenisz, Monte Carlo, 2. forduló
Stanislas Wawrinka-Marin Cilic
szerda 17:30 óra

Wawrinka évek óta lép előre, így stabil top10-es játékosból mostanra Grand Slam-győztes lett, aki ott kopogtat Novak Djokovics és Rafael Nadal ajtaján. Igen, az Australian Open megnyerése így is szenzáció volt, de a két nagyágyú legyőzésével megérdemelt. Azóta mintha nem egészen úgy sülnének el a dolgok, így a tavaszi kemény pályás tornák sorban csalódást okoztak számára, jön a salak, amelyen tavaly nagyon erős volt. Tavaly 24-7-es mérleggel zárt, a hercegségben már kétszer volt negyeddöntős, egyszer elődöntős. A tudása, tehetsége adott, most már a motivációja is, hisz új kihívás kezdődik, a cél a Roland Garros.

Fő tipp: Stanislas Wawrinka-Marin Cilic, 1, -2,5 játék (1,80) Mellék tipp: Stanislas Wawrinka-Marin Cilic, 1 (1,50) - Betclic

Cilic rutinos élmenő, volt már top10-es, de inkább a top20 környéki játékos, aki aligha lépi át valaha árnyékát. Hatalmas szervával és agresszív tenisszel rukkol elő, korábbi doppingbotránya már a múlt. Az évet szenzációsan kezdte, néhány év eleji vereség után Zágrábban és Delray Beach-en nyert, Rotterdamban döntőzött. A kisiklás Miamiban jött el, Monte Carlóban döcögősen kezdett, és salakon soha nem jelentett veszélyt.

A forma alapján jogosan hajlanánk Cilic felé, de a borítás alapján már jobb Wawrinka. Ezen kívül a svájci jóval többet tud annál, mint amit a tavasszal művelt, sokkal inkább melbourne-i teljesítménye a mérvadó. Szerintünk simán veri a horvátot.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!